© IDEE-F-Events 2013
Achter ieder succesvol evemenent staat een goed plan; achter ieder goed plan staat een goed idee
HOME  HOME EVENTS   EVENTS PROJECTEN   PROJECTEN WERKWIJZE   WERKWIJZE TEAM   TEAM FOTOALBUM   FOTOALBUM CONTACT  CONTACT
Basisopbouw:   U gaat met uw werknemers naar een  restaurant. Er wordt gestart met een borrel en  vervolgens komt het voorgerecht. Hierbij is er  gelegenheid om te speechen of werknemers  extra in het zonnetje te zetten. Na het voorgerecht vertrekt u met uw  werknemers naar een van tevoren uitgekozen  winkel dichtbij het restaurant. Deze winkel is  alleen voor u en uw gasten open. Er is een  bedrag afgesproken waarvoor iedereen kan  winkelen. Nadat iedereen een eigen cadeau  heeft uitgekozen, gaat u met de gekochte  cadeaus weer terug naar het restaurant en  vervolgt het diner. De avond kan eventueel aangevuld worden met een muzikaal optreden, een acteur die voor de nodige actie zorgt, of een afsluiting met vuurkorf en marshmallows; de mogelijkheden zijn eindeloos!
EVENT OP MAAT EVENT OP MAAT KERSTEVENT KERSTEVENT BEDRIJFSPARADE BEDRIJFSPARADE KUNST & KENNIS KUNST & KENNIS

EVENTS

KERSTEVENT

Het einde van het jaar is traditioneel een moment om niet alleen thuis, maar ook binnen  een bedrijf bij verschillende mensen en gebeurtenissen stil te staan. Dat kan met een  kerstpakket, maar dat kan ook heel anders: met een kerstevent. Wij leveren voor u een idee, plan van aanpak en toeleveranciers. Als u liever met uw  medewerkers samen organiseert, kan IDEE-F-Events uw ideeën na een brainstorm vertalen in een praktisch plan van aanpak.
KERSTEVENT KERSTEVENT